четвер, 19 серпня 2021 р.

 


                                   «Вони захищають свою родину і вільну землю - Україну»

(до Дня Пам’яті загиблих захисників України)

Відео патріотична година

Боротьба українського народу за незалежність тривала багато століть. Національна пам'ять українців зберігає спомини про подвиги та жертовність наших пращурів на цьому важкому, политому українською кров'ю шляху, що лише наприкінці ХХ ст. призвів до проголошення незалежності України і створення власної самостійної держави.

Від 2014 року уособленням захисників України стали Герої Небесної Сотні, вірні присязі військові з анексованого Кримського півострова, учасники Антитерористичної операції та Операції Об’єднаних Сил на Сході України. Українські воїни та добровольці зруйнували міф про непереможність російської армії. Звитяга українського вояцтва під час російсько-української війни дала країні нових героїв — чоловіків та жінок української армії і силових структур, що воюють на Сході.

Щоб вшанувати пам’ять загиблих та віддати честь тим, хто зараз захищає нашу країну, 19 серпня бібліотека-філія №3 представила відео патріотичну годину «Вони захищають свою родину і вільну землю - Україну» (до Дня Пам’яті загиблих захисників України).


Немає коментарів:

Дописати коментар