понеділок, 16 вересня 2019 р.

"Прості правила поведінки на природі"
Урок застереження
   16 вересня у бібліотеці-філії №3 проведено  урок застереження: «Прості правила поведінки на природі».  Природа – це все те, що нас оточує: квіти, дерева, водойми, ліси і багато іншого. Завдяки природі, людина жива, адже ми дихаємо природним повітрям, харчуємося тим, що дає нам земля, носимо речі, зроблені з природних матеріалів, людина нерозривно пов’язана з природою, без неї у людини не буде життя, тому ми повинні любити, берегти і захищати природу. Адже, людина щодня забруднює природу, викидами від заводів, вихлопами від транспортних засобів, сміттям.
     Кожен день вирубуються величезні території лісу, помирають від рук людини рідкісні тварини і рослини. Щоб зберегти природу  такою, яка вона зараз, повинен постаратися кожен, потрібно дотримуватися простих правил поведінки у природі. Під час уроку застереження усім природолюбам було роздано поради: «Правила поведінки у природі». Діти  навчилися розрізняти живу і неживу природу, зрозуміли, що людина і природа тісно пов’язані між собою.
Отже, знаходячись на відпочинку не слід забувати, що і на природі існують правила поведінки, яких треба неухильно дотримуватися. Представлено книжкову виставку: «Прості правила  поведінки на природі». 




Немає коментарів:

Дописати коментар