пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

 

«Квітуй, Україно, слався в віках»

(до Дня Незалежності України)

Літературна виставка про історію України

24 серпня український народ відзначає найголовніше державне свято – День Незалежності України.

З цієї нагоди 23 серпня в бібліотеці-філії № 3 Кам’янець-Подільської МЦБС  представлено літературну виставку про історію України «Квітуй, Україно, слався в віках». Цікаво та змістовно користувачі дізнаються про велику країну – Україну, її багату історію і культуру, про славних синів-героїв, захисників рідної української землі. Також на виставці буде представлена література про видатних українців, які стали гордістю України.



 

середа, 14 серпня 2024 р.

 

«Територія творчості – бібліотека»

Арт-майданчик

Бібліотекарі щорічно проводять різні заходи в рамках літніх читань, саме тому 14 липня бібліотека-філія № 3 Кам’янець-Подільської МЦБС представила арт-майданчик «Територія творчості - бібліотека», задля привернення уваги молодшого покоління до нових літературних творів.

Захід відбувся на свіжому повітрі, на дитячому майданчику. Діти вголос почитали улюблені казки, переглянули яскраві книги, прийняли  участь у літературно-казковій вікторині «Скринька казок», відгадували  загадки. Також була представлена виставка-рекомендація «Дозвілля з користю», на якій було викладено літературу на тему: «Як цікаво і з користю провести літні канікули», а також діти були запрошені на екскурсію до бібліотеки-філії № 3.

 










вівторок, 6 серпня 2024 р.

 

«В гості до нас прийшов яблучний спас»

Виставка-інсталяція

6 серпня відзначається Яблучний  Спас – свято, яке за церковним календарем називається  Преображення Господнє.  У цей день люди поспішають на богослужіння, прихопивши з собою кошики зі стиглими плодами, щоб освятити їх та подякувати Богу за щедрий врожай.                               Користувачі бібліотеки матимуть нагоду дізнатись більше про свято та цікаві традиції пов’язані з ним переглянувши  виставку-інсталяцію «В гості до нас прийшов яблучний спас», що буде представлена 6 серпня у читальній залі бібліотеки-філії № 3 Кам’янець-Подільської МЦБС.